Natura i cultura al sud de Costa Barcelona

No t'ho perdis

Un cop d’ull

Tot i trobar-se a uns pocs quilòmetres de Barcelona, Garraf és un territori d’una bellesa mediterrània única. Un indret d’aparença eixuta paradoxalment marcat per l’aigua: amb un mar que dibuixa un litoral tortuós i un paisatge terra endins que engoleix la pluja amb una set insòlita.

Mar i roques, vinyes i castells, festa i tradicions, natura, sabors, i moltes coses més…

Garraf atrau.


Garraf llum

GARRAF LLUM

De vegades tan càlida i altres tot el contrari. Està demostrat que la llum és determinant en l’estat d’ànim. Per sort, al sud, els dies són llargs, fins i tot a l’hivern. La pell agraeix aquestes carícies tèbies que fan que l’ànim endormiscat ens faci badar fixant la mirada en els mil i un atractius que ens envolten.

Natura: terra i mar endins; tot cobert d’una llum particular.
Això és Garraf.


Més info


Garraf trets

GARRAF TRETS

Molts factors influeixen en que siguem així. Un passat, unes circumstàncies i un entorn concret són els causants. Sigui com sigui el més important és no renunciar mai al que som: gent de litoral, de fronteres entre mar i muntanyes, fets a la feina dura, a l’intercanvi i disposats a saber cercar aquelles estones on trobar-nos per compartir el que tenim, que és molt.

Som com som; volem aprendre i volem mostrar.


Més info


Garraf sabors

GARRAF SABORS

Un territori dur sol crear pobladors imaginatius. Un sentit de supervivència tan ancestral ha permès aprofitar uns fruits del mar i la terra que han sabut adaptar-se a les circumstàncies, tant com els humans. Una cultura del menjar i el beure que aquí trobem a cada cantonada; amb una personalitat tan forta, única i variada que és reconeguda arreu del món.

Gustos amables, suaus i dolços; contundents, tradicionals o contemporanis, però sempre sorprenents.


Més info


Garraf llegats

GARRAF LLEGATS

Per terra o mar, aquí han vingut, quedat i marxat un bon grapat de cultures i cadascuna ha deixat la seva empremta. Sobre les ruïnes d’una, una altra ha volgut construir el seu futur i de cada canvi, cada crisi i cada ressorgiment la cultura n’ha sortit reforçada. Homes i dones, de manera anònima i callada o exportant el seu geni a la resta del món, a la seva manera, han donat a conèixer la personalitat d’aquesta terra.

A cada racó de terra, el Garraf conserva la seva identitat.


Més info


Garraf tresors

GARRAF TRESORS

No són fruit de la imaginació col·lectiva: aquí els tresors existeixen.

Amagats o no, encara queden indrets on experimentar altres sensacions. Llocs que no tothom coneix, on observar, aprendre i viure de primera mà l’emoció de la descoberta. Aquí, l’única qüestió es decidir-se a gaudir-los.

Alguns són petits i costa veure’ls, fins i tot per la gent que hi viu, però  altres es mostren magníficament, amb un orgull que els ha donat fama internacional.


Més info

Amb la participació de:

GARRAF TURISME

GARRAF TURISME