Natura i cultura al sud de Costa Barcelona

No t'ho perdis

EL GARRAF HA ESTAT PRESENT DE LA MÀ DE NODE GARRAF A ALÍCIA’T, LA FESTA DE LA GASTRONOMIA DE LA PROVÍNCIA DE BARCELONA

Va ser una festa plena d’activitats: concerts i espectacles infantils, tallers de cuina, tastos, activitats de cuina per grans i petits i un mercat de productes agroalimentaris singulars de la província de Barcelona.
NP-10_20160430_122059 petitaNode Garraf, va difondre sota la marca Origen Garraf, les activitats i productes de la comarca, i va comptar amb la participació de dos productors membres de la Xarxa de Productes de la Terra: Bouquet d’Hort, elaborador de melmelades i conserves, i Vega de Ribes, productor de vi i, en especial de vins amb la varietat Malvasia de Sitges, tots dos, productors ecològics i de Sant Pere de Ribes.

 

L’estand, a part de rebre nombroses consultes i despertar interès entre els visitants, va rebre les cèlebres visites dNP-10_20160430_122319 petitae Meritxell Serret -Consellera d’Agricultura-, Sor Lucía Caram o Pere Tàpies, entre d’altres.

 

L’esdeveniment va ser organitzat per la Fundació Alícia i la Diputació de Barcelona i va comptar amb la col·laboració dels ens territorials de les comarques de la província.

 

NP-10_20160430_113650 petita

Des de Node Garraf, seguirem col·laborant en la promoció del territori, els seus productes i la seva gastronomia, participant aquest cap de setmana a l’espai gastronòmic de Blau Verd a Vilanova i la Geltrú.

Node Garraf no es fa responsable dels possibles canvis en les dates i/o anul·lacions de les activitats incloses en aquesta agenda. En cas de variacions actualitzarem les dades el més aviat possible.

Amb la participació de:

GARRAF TURISME

GARRAF TURISME