Natura i cultura al sud de Costa Barcelona

No t'ho perdis

Segway Sitges

Som gent de Sitges, que estima la vila, la seva llum, el mar, la seva gastronomia, la seva gent, la seva cultura… Us proposem que conegueu el poble de la forma més divertida: En un Segway x2.

Sitges és un poble amb molta història i moltes curiositats. L’esglèsia de Sant Bartomeu, El Cau Ferrat, les platges, els jardins del Terramar, l’ermita del Vinyet, etc. Acompanya’ns en una ruta de una hora i mitja i deixa’t seduir per la bellesa de la vila.

No som guies culturals, però en 90 minuts coneixeràs part de la nostra història, amb anècdotes i curiositats, sempre en un ambient alegre i desenfadat.

Amb un Segway x2 la ciutat es transforma, moure’s és ara una nova experiència, és com volar. Amb una lleugera inclinació del cos, el vehicle es desplaça endavant o enrera.

Es un vehicle, elèctric, ecològic, silenciós, respectuós amb el medi ambient, d’una bellesa extrema i molt molt divertit.

Tots podem gaudir d’aquesta atracció; families, parelles, amics, nens, grups, events, comiats de solter i/o soltera….Ara ja saps què fer; Segway Sitges és pura diversió.

Característiques:

Node Garraf no es fa responsable dels possibles canvis en les dates i/o anul·lacions de les activitats incloses en aquesta agenda. En cas de variacions actualitzarem les dades el més aviat possible.

Adreça: C/ Salvador Olivella, 4 - Centre Comercial Oasis
Població: Sitges
Codi Postal: 08870
Telèfon: 629 481 519
Correu electrònic: info@segwaysitges.com
Web: www.segwaysitges.com

Amb la participació de:

GARRAF TURISME

GARRAF TURISME