Natura i cultura al sud de Costa Barcelona

No t'ho perdis

NODE Garraf presenta nova imatge gràfica

NODE GARRAF PRESENTA NOVA IMATGE GRÀFICA

L’Agència de Desenvolupament NODE Garraf s’ha dotat de noves credencials d’identitat corporativa i s’expressarà a partir d’ara d’acord amb el programa d’identitat gràfica que ha dissenyat l’estudi Mr Carton.

Configurat amb els vectors del dinamisme, l’equilibri i la modernitat, el nou logotip de NODE Garraf coincideix amb una nova etapa en la què es formulen tres grans eixos d’actuació: Empresa, Turisme i Orígens.

NODE H Color

Entre els programes que ja es porten a terme destaquen Origen Garraf, en el marc de la Xarxa de Productes de la Terra; el Cercle Local d’Inversors; Reempresa; la indexació i promoció dels Polígons Industrials; la iniciativa NODE Film Clúster · Costa Barcelona i tota la planificació de l’àmbit de Turisme, que enguany incidirà en les singularitats del patrimoni cultural i en els aspectes de sostenibilitat i qualitat.

Característiques:

grafismeimatgelogotipnodegarraforigengarrafturisme

Node Garraf no es fa responsable dels possibles canvis en les dates i/o anul·lacions de les activitats incloses en aquesta agenda. En cas de variacions actualitzarem les dades el més aviat possible.

Amb la participació de:

GARRAF TURISME

GARRAF TURISME