Natura i cultura al sud de Costa Barcelona

No t'ho perdis

La nit de la gastronomia de Vilanova, deixa molt bon gust de boca!

“La nit de la gastronomia de Vilanova i la Geltrú”, que es va celebrar al restaurant Mas Roquer, divendres 8 de maig, ha estat un aparador dels productes i plats arrelats a la rica tradició gastronòmica local, així com dels productors, elaboradors, forners, pastissers i restauradors.

Una iniciativa molt interessant i que ha implicat la participació i col•laboració de moltes entitats i associacions de la comarca, entre elles Node Garraf, que va cedir 10 vals per a què 20 persones puguin gaudir de l’experiència Tasta el Garraf Romàntic, alhora que va repartir 100€ per a consumir productes dels establiments adherits a la campanya Productes de la Terra Garraf, tenim bon gust!

Des de Node volem felicitar a la organització i ens participants per l’èxit de la vetllada i els animem a seguir treballant per la comarca, tot fent economia local!

Node Garraf no es fa responsable dels possibles canvis en les dates i/o anul·lacions de les activitats incloses en aquesta agenda. En cas de variacions actualitzarem les dades el més aviat possible.

Amb la participació de:

GARRAF TURISME

GARRAF TURISME