Natura i cultura al sud de Costa Barcelona

No t'ho perdis

Espigalls protagonistes a l’escola d’hostaleria de Sitges

Collage-espigalls-benapres

En el marc de la campanya Origen Garraf, Node Garraf i l’IES Joan Ramon Banaprès de Sitges, hem col·laborat per donar a conèixer l’espigall.

El resultat d’aquesta col·laboració es va presentar dimarts 16 de febrer, el Menú degustació de l’espigall.  Aquest menú inclou els plats guanyadors, d’un concurs intern realitzat entre els alumnes de cuina del centre. Al llarg d’aquesta setmana i la vinent, aquest menú es pot degustar al restaurant La Sitja del Benaprès.

Un dinar que va aplegar en una mateixa taula entitats, col.lectius i projectes vinculats a la gastronomia del Garraf.

L’espigall és un dels productes singulars del Garraf, una verdura que gràcies a l’esforç de pagesos de la comarca i d’Slowfood s’ha recuperat. Des de fa uns anys s’esta treballant, amb la Diputació de Barcelona i la Fundació Miquel Agustí per aconseguir la DOP de l’Espigall.

Des de Node Garraf volem felicitar-los a tots per la feina feta i els animem a tots a seguir treballant per promocionar els productes i, com dèiem, la gastronomia de la comarca en un sentit àmpli.

 

Node Garraf no es fa responsable dels possibles canvis en les dates i/o anul·lacions de les activitats incloses en aquesta agenda. En cas de variacions actualitzarem les dades el més aviat possible.

Amb la participació de:

GARRAF TURISME

GARRAF TURISME