Natura i cultura al sud de Costa Barcelona

No t'ho perdis

Museu Romàntic Can Papiol

MUSEU CAN PAPIOL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Museu Romàntic Casa Papiol és una casa-museu que evoca la vida quotidiana d’una família benestant del segle XIX. Construïda a les acaballes del segle XVIII per Francesc de Papiol i de Padró, fill d’una de les famílies més influents de Vilanova, és d’estil neoclàssic i conserva l’estructura i la distribució originals. El mobiliari i els complements són del segle XIX o anteriors. Entre les sales més interessants cal destacar la biblioteca, el rebedor, la sala de música, el sumptuós saló de ball, la capella, el jardí romàntic i les sales de la dependència.

​Horari:

Divendres i dissabtes d’11 a 14 h i de 16 a 18 h. De l’1 de juny al 30 de setembre, l’horari de tardes passa a ser de 18 a 20 h.
Diumenges de 10 a 14 h.
Les visites al Museu Romàntic Can Papiol són sempre comentades i comencen a les hores en punt. La darrera visita té inici una hora abans del tancament del museu,
Per a visites de grups, contactar amb el 93 893 03 82 o a través de museupapiol@vilanova.cat.

Tarifes:

Entrada general: 4 €
Entrada reduïda: 2 €. Poden gaudir d’aquesta tarifa: infants de 4 a 11 anys, estudiants fins a 25 anys, Carnet Jove, jubilats i pensionistes, aturats, famílies nombroses, Targeta Activa, Associació per a l’Estudi del Moble. Amb el carnet de les Biblioteques de la Diputació de Barcelona: 2X1.
Entrada gratuïta: infants fins a 3 anys, membres de l’ICOM, docents de la Generalitat de Catalunya, Amics BMVB, Amics MNAC, Amics Museu del Ferrocarril, Associació de Museòlegs de Catalunya.

Node Garraf no es fa responsable dels possibles canvis en les dates i/o anul·lacions de les activitats incloses en aquesta agenda. En cas de variacions actualitzarem les dades el més aviat possible.

Adreça: C. Major, 32
Població: Vilanova i la Geltrú
Codi Postal: 08800
Telèfon: 938 930 382
Fax: 938 142 498
Correu electrònic: museupapiol@vilanova.cat
Web: www.vilanova.cat/museupapiol

Amb la participació de:

GARRAF TURISME

GARRAF TURISME