Natura i cultura al sud de Costa Barcelona

No t'ho perdis

MARIDATGE DE VI I IBÈRICS

El Celler Torre del Veguer

Els seus orígens es remunten al segle XIV, quan era una possessió senyorial de la família Cortey. Al segle XV es va fundar un monestir de frares Jerònims, els quals ja van iniciar en el cultiu de la vinya. Posteriorment en 1888, els vins que s’elaboraven als antics cellers de la Torre del Veguer varen ser premiats amb una medalla d’or a la Exposició Universal de Barcelona. Respectant l’estructura medieval y la reforma realitzada en el segle XIX, des de 1995 s’han incorporat noves y modernes instal•lacions per aconseguir els vins que el mercat exigeix actualment. Els nostres vins els fem a partir del raïm de la nostra finca.

 

L’activitat destacada

MARIDATGE DE VI I IBÈRICS
Peces úniques elaborades a partir de magre i greix de porc ibèric, sal i additius naturals. Madurades i curades de forma natural en bodega, donen un sabor i aroma del producte final excepcional. Treballem amb les millors marques i els millors proveïdors, que busquen obtenir un producció d’embotits controlada però de màxima qualitat.

IMG_5761 prova

La visita
Iniciarem la visita amb un breu relat de la història de la Finca, des del segle XIV fins la actualitat. Està catalogada com monument històric-artístic per la Generalitat de Catalunya.
Seguidament us proposem un passeig per les vinyes observant la fase vegetativa del cep segons època de l´any. Visitarem el celler i coneixerem el procés d’elaboració del vi.

El maridatge
Els embotits: 4 Ibèrics (Pernil, llom, llonganissa, xoriç).
Vins: 4 vins.

Durada: 90 minuts aprox.

Preus per persona: 25 €
Grups mínims 6 pax.
Durada: 60 minuts aprox.
Idiomes: català, castellà, anglès

 

També oferim:
Visita Torre del Veguer + Sala Dalí
Enotast VIP
Maridatge Vi & Formatges

Visites a mida
Lloguer per esdeveniments
Membre de la Catalonia Film Comission

 

Node Garraf no es fa responsable dels possibles canvis en les dates i/o anul·lacions de les activitats incloses en aquesta agenda. En cas de variacions actualitzarem les dades el més aviat possible.

Adreça: Urb. Torre del Veguer, s/n
Població: St. Pere de Ribes
Codi Postal: 08810
Telèfon: +34 93 896 31 90
Fax: +34 93 896 29 67
Correu electrònic: eventos@torredelveguer.com
Web: www.torredelveguer.com

Amb la participació de:

GARRAF TURISME

GARRAF TURISME