Natura i cultura al sud de Costa Barcelona

No t'ho perdis

Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel

Col·lecció personal de Josep Andreu Lasserre, Charlie Rivel (1896-1983), el pallasso català més popular i universal. Charlie Rivel va fer riure i plorar generacions d’amants del circ amb el seu udol cèlebre. Només li calien una guitarra, una cadira i el seu talent. En l’exposició es poden veure els peculiars vestuaris del popular pallasso cubellenc, premis, imatges d’actuacions, etc. Charlie Rivel, l’home que una vegada va dir que el millor tresor que conservava era el somriure dels infants del món sencer. L’exposició està ubicada en una sala del Castell de Cubelles. Es disposa d’imatges d’actuacions i la biografia en sis idiomes (català, castellà, anglès, francès, italià i alemany).

VISITA GUIADA:

Per a grup nombrosos, visita a l’exposició i passejada pel nucli antic de Cubelles. Per a escoles o esplais: visita a l’exposició i taller de maquillatge. Visita concertada, posant-se en contacte amb l’exposició.

Horari visita guiada (tot l’any):

De dilluns a dissabte:10:00h. – 13:00h.

Dijous:17:00h. – 18:00h.

Informació, reserves i preus:

Consulteu amb l’exposició: 938952500 – 938953250

museu_charlie-rivel2

Característiques:

Distintiu de Qualitat Turística

Node Garraf no es fa responsable dels possibles canvis en les dates i/o anul·lacions de les activitats incloses en aquesta agenda. En cas de variacions actualitzarem les dades el més aviat possible.

Adreça: Plaça del Castell, 1
Població: Cubelles
Codi Postal: 08880
Telèfon: 938 95 32 50/ 93 895 2 500
Correu electrònic: charlierivel@cubelles.org
Web: www.cubelles.cat

Amb la participació de:

GARRAF TURISME

GARRAF TURISME