Natura i cultura al sud de Costa Barcelona

No t'ho perdis

Cellers Grau Dòria

Ca l’Escofet és el renom de la masia dels Cellers Grau Dòria. Documentada ja en el segle XVIII, és una de les cases més antigues de Canyelles, petita població rural situada entre Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i Sitges al bell mig de la vall recollida i plàcida on el sol madura lentament i amorosa les seves vinyes extenses i ben cuidades.

Les vinyes dels Cellers de Grau Dòria es troben situades a Canyelles (El Garraf) i estan emparades per la D. O. Penedès.

La rigorosa atenció al conreu i una selecció exigent dels millors vins s’uneix a una producció acurada i artesanal que permet obtenir un cava equilibrat, fresc i aromàtic.

La cupada o barreja dels vins novells en les proporcions adients perquè s´armonitzin i potenciïn les virtuts de cada varietat es fa amb els raïms tradicionals: el Xarel.lo, el Macabeu i la Parellada.

Actualment la seva gama és:

Visites guiades concertades trucant al 630 819 146
Sr. Narcís Sabat

Node Garraf no es fa responsable dels possibles canvis en les dates i/o anul·lacions de les activitats incloses en aquesta agenda. En cas de variacions actualitzarem les dades el més aviat possible.

Adreça: Pl. Eliseu Oliver, s/n.
Població: Canyelles
Codi Postal: 08811
Telèfon: 938973263 / 630 119 846
Correu electrònic: graudoria@gmail.com
Web: www.graudoria.com

Amb la participació de:

GARRAF TURISME

GARRAF TURISME