Natura i cultura al sud de Costa Barcelona

No t'ho perdis

FIRA DE NOVEMBRE I ESPAI ENOGASTRONÒMIC

Carregant mapa...
10/11/2017 - 12/11/2017 | 10:00 am - 9:30 pm | Vilanova i la Geltrú
Tipus:

Vilanova i la Geltrú celebra aquest any la 25a edició de la Fira de Novembre. Els dies 10, 11 i 12 de novembre al Pati del Castell tornarà a estar l’Espai Enogastronòmic.
L’Espai Enogastronòmic de la Fira de Novembre, inaugurat l’any passat, és un espai dedicat al vi i a la gastronomia, que organitza Temps de Vi i Menja’t Vilanova, amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria i NODE Garraf i amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova.

L’Espai Enogastronòmic és un espai per gaudir, descubrir, tastar i apropar-se al món del vi i la gastronomia. L’agenda d’activitats per a aquests dies és molt variada, amb una gran quantitat de tallers i activitats per a petits i grans.

El dissabte i diumenge els cuiners de quatre restaurants de Menja’t Vilanova ens desvetllaran alguns dels seus secrets als Tallers de cuina. També ho faran el Gremi d’Hostaleria de Vilanova el divendres i el NODE dissabte i diumenge al matí.

Temps de Vi oferirà dos tastos. El divendres ens proposen una passejada pels Xarel·los del Penedès i els seus aromes, i el dissabte, un maridatge de vins dolços amb postres de tardor i Nadal.

Aquest any, els tallers organitzats per Menja’t Vilanova, Temps de Vi i el Gremi d’Hostaleria tenen un preu de 3 €, que van destinats íntegrament al Banc d’aliments de Vilanova i la Geltrú. El mateix diumenge, al finalitzar la Fira, és farà la donació.

A la pàgina web de Temps de Vi (www.tempsdevi.cat)  trobareu totes les activitats programades per a la Fira de Novembre. Les places per a les activitats es poden reservar prèviament a la pàgina web de Temps de Vi.
En cas de quedar places vacants, el mateix dia de l’activitat s’atorgaran a la entrada del recite per ordre d’arribada.

Node Garraf no es fa responsable dels possibles canvis en les dates i/o anul·lacions de les activitats incloses en aquesta agenda. En cas de variacions actualitzarem les dades el més aviat possible.

Amb la participació de:

GARRAF TURISME

GARRAF TURISME